4 βήματα επιτυχίας
Η διαδικασία για την κατασκευή του δικού σας site αποτελείται από 4 μόνο βήματα.
Είναι 4 βήματα που οδηγούν προς την επιτυχία σας και τη καταξίωσή σας στο χώρο του internet.
4 βήματα γρήγορα,αξιόπιστα,αποτελεσματικά και σίγουρα. Ας τα δούμε λοιπόν...

Συμπλήρωσε προσεκτικά τη φόρμα επικοινωνίας.

Η διαδικασία για την κατασκευή του δικού σας site ξεκινά με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας που θα βρείτε στην σελίδα "επικοινωνία" του site μας. Η φόρμα αυτή περιλαμβάνει τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε, προκειμένου να σας στείλουμε μια όσο το δυνατόν πλησιέστερη προς τις ανάγκες σας προσφορά. Στην περίπτωση αυτή προσπαθείστε να είστε αναλυτικοί όσον αφορά την καταγραφή των αναγκών σας και να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πεδία ερωτήσεων.

Η επεξεργασία από εμάς της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει άμεσα με την παραλαβή της. Μέσα σε 48 ώρες η εταιρεία μας σας αποστέλει γραπτή και αναλυτική προσφορά για το συνολικό κόστος της διαφημιστικής σας προβολής. Προηγουμένως αν έχουμε κάποια απορία όσον αφορά τη φόρμα που στείλατε, εκπρόσωπός μας θα σας τηλεφωνήσει για τη διευκρίνηση των λεπτομερειών. Η αξιολόγηση της φόρμας ενδιαφέροντος είναι μια σοβαρή διαδικασία που θα καθορίσει την πορεία της συνεργασίας μας. Απαιτεί εντατική μελέτη των αναγκών σας, του ανταγωνισμού σας και αξιολόγηση του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία ιστοσελίδας. Στην επιχείρησή μας αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Για εμάς, η ιδιαίτερη φύση της κάθε επιχείρησης αλλά και οι ξεχωριστές επιθυμίες προβολής του κάθε πελάτη μας, αποτελούν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας και αντιμετωπίζονται με τρόπο απολύτως  εξατομικευμένο. Η υπηρεσία αποστολής προσφοράς, δε χρεώνεται.

Η συμπλήρωση της φόρμας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί η συνεργασία μας. Αν θεωρείτε ότι δε θέλετε να τη συμπληρώσετε, αν πιστεύετε ότι η διαδικασία που ακολουθούμε ή η φιλοσοφία μας δε σας εκφράζει, αν δε νιώθετε ακόμη έτοιμος/η να ασχοληθείτε σοβαρά με την προβολή σας στο διαδίκτυο, σας παρακαλούμε θερμά να μην αιτηθείτε προσφοράς.
Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσουμε όλοι πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθούμε με όσα θεωρούμε σημαντικότερα. Λόγω αυξημένου όγκου εργασίας, είμαστε αναγκασμένοι να επιλέγουμε με ποιους θα συνεργαστούμε για να παρέχουμε κάθε φορά τις ποιοτικότερες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό έχουμε αποφασίσει να συνεργαζόμαστε μόνο με εκείνους που έχουν τον υψηλότερο βαθμό δέσμευσης απέναντι στον κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την επιτυχία
.

Αιτήσεις ελλιπείς, με σημαντικές ασάφειες, εξωπραγματικές απαιτήσεις και αντιφάσεις, δε θα λαμβάνονται υπόψη και θα απορρίπτονται.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθείτε ότι δεν καταλαβαίνετε κάποια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για την ορθή συμπλήρωσή της, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email ή τηλεφωνικά για να σας βοηθήσουμε.

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται να διατηρήσει τα στοιχεία σας εμπιστευτικά και σας ενημερώνει οτι δεν συλλέγει στοιχεία και προσωπικές πληροφορίες χρηστών με κανένα άλλο σκοπό πέρα από τη διευκόλυνση της συνεργασίας μας.

Πήγαινε στο επόμενο βήμα