Ο δικτυακός τόπος “webimage.gr” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται εδώ και 16 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία στην κατασκευή site (γνωστό ως web design) και το σχεδιασμό ιστοσελίδων επαγγελματικής ποιότητας, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

Απευθύνεται στο κοινό εκείνο, που αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της προβολής στο διαδίκτυο αλλά και την σπουδαιότητα του μέσου αυτού (προβολή 365 μέρες το χρόνο 24 ώρες την ημέρα, παγκοσμίως) και έχει την διάθεση αλλά και την οικονομική δυνατότητα να υλοποιήσει μια τέτοια προβολή.
Οι πελάτες της webimage είναι ιδιοκτήτες επιτυχημένων ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή site και το σχεδιασμό ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, αυτό που διεθνώς ονομάζεται web design. Αντιμετωπίζοντας σφαιρικά την εργασία μας όσον αφορά τη δημιουργία site, εξειδικευόμαστε επίσης στο internet marketing, τις γραφιστικές υπηρεσίες και το web promotion, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις εκείνες για μια επιτυχημένη προβολή στο internet. Δημιουργούμε επιτυχημένες επαγγελματικές σελίδες στο Facebook και στο Youtube και επιτυγχάνουμε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης για τους πελάτες μας!

Η ιστορία της επιχείρησής μας

Ήταν το 2005, όταν για πρώτη φορά αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τον προγραμματισμό μιας ιστοσελίδας. Οι συνδέσεις τότε στο διαδίκτυο ήταν οι αλησμόνητες dial up, με χρονοχρέωση και φυσικά με τον χαρακτηριστικό ήχο του modem που προσπαθούσε να συνδεθεί στο διαδίκτυο πραγματοποιώντας κλήση. Τα πρώτα html (βασική γλώσσα προγραμματισμού ιστοσελίδων) tags γράφτηκαν σε έναν Intel Pentium υπολογιστή με οθόνη Nokia και μνήμη επεξεργαστή που σήμερα παραπέμπει σε φθηνό κινητό. Α, και floppy disk, μην ξεχνιόμαστε.
Ατελείωτο διάβασμα (κυρίως html και css) και ατέρμονες δοκιμές με σύνδεση internet για γερά νεύρα. Παράλληλα, βασικές εφαρμογές γραφιστικής, απαραίτητες ακόμα και σήμερα για κάθε σχεδιασμό ιστοσελίδας.
Οι πρώτες ιστοσελίδες, στατικές πάντα, δυο τρεις φωτογραφίες και λίγα κείμενα, έγιναν για φίλους και γνωστούς. Επανάσταση για την εποχή. Μικρές επιχειρήσεις που δεν είχαν καμία αντιπροσώπευση στο διαδίκτυο. Μη ξεχνάμε ότι το Facebook διαδόθηκε στην Ελλάδα αρκετά χρόνια αργότερα.
Η φήμη μας δεν άργησε να εξαπλωθεί. Έναρξη εργασιών, αναζήτηση domain name για την νεοσύστατη επιχείρηση, server για φιλοξενία του site μας, καλύτερος εξοπλισμός και φυσικά γραφεία.
Αυξάνονταν οι απαιτήσεις (ευτυχώς και οι broadband συνδέσεις) και η περισσότερη μελέτη πάνω σε νέες γλώσσες προγραμματισμού ήταν αναπόφευκτη.
Οι broadband συνδέσεις σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ζήτηση για διαφήμιση στο διαδίκτυο, αύξησε κατακόρυφα τον ανταγωνισμό. Η διάδοση του facebook δημιούργησε στρεβλώσεις στους επαγγελματίες για το τι πραγματικά σημαίνει αντιπροσώπευση στο internet, αλλά η ζήτηση για το σχεδιασμό ιστοσελίδων διατηρήθηκε αμείωτη για πολλά χρόνια.

Μαζί μας όμως μεγάλωσαν και εκείνες οι πρώτες επιχειρήσεις των γνωστών και φίλων με τις στατικές σελίδες τους. Χάρη στη webimage, οι επιχειρήσεις εκείνες εισήλθαν νωρίς στον κόσμο της διαδικτυακής προβολής και σήμερα αποτελούν σημαντικές επιχειρηματικές μονάδες με πανελλήνια δράση και ικανοποιητικό κύκλο εργασιών. Με πολύ πιο εξελιγμένα site, προφανώς.

Η επιχείρησή μας σήμερα

H επιχείρησή μας πλέον λειτουργεί πλέον με τον διακριτικό τίτλο "Intramedia" και εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Πρόσφατα εντάχθηκε κάτω το συγκεκριμένο ενιαίο brand προσδιορίζοντας μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών δραστηριοτήτων που μας καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά.

Η επιχείρησή μας αποτελεί η ίδια μια αληθινή ιστορία επαγγελματικής επιτυχίας. Ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν και ένα αφιλόξενο τεχνολογικά περιβάλλον, κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου, βοηθώντας κατά καιρούς νεοσύστατες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν την δική τους ιστορία επιτυχίας.
Σήμερα, 18 χρόνια μετά, μια νεανική ομάδα φιλόδοξων προγραμματιστών και γραφιστών, ανταποκρίνεται με επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόκληση του ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου της διαδικτυακής προώθησης και προβολής. Ακόμα και η παρατεινόμενη οικονομική κρίση στη χώρα μας, δε στάθηκε ικανή να περιορίσει (ή ακόμα και να αναστείλει) τη δράση της επιχείρησής μας. Πιστοί στα ιδανικά και τις αρχές μας, σταθήκαμε αρωγοί στις ελληνικές επιχειρήσεις που δοκιμάζονταν και πάλευαν για την επιβίωσή τους.
Οι κάθε λογής "εταιρείες" και οι freelanders (ερασιτέχνες που δραστηριοποιούνται παράτυπα χωρίς επαγγελματική ιδιότητα), μπορεί να έκαναν αρκετό κακό στον κλάδο, αλλά βοήθησαν τον Έλληνα επαγγελματία να ωριμάσει  στις επιλογές του που σχετίζονται με την ανάθεση της διαδικτυακής του εκπροσώπησης.

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν και εξελίσσονται με κατακλυσμιαίους ρυθμούς, στην webimage υπάρχουν πράγματα που θα παραμείνουν για πάντα ακλόνητα.
Η δέσμευσή μας για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η αξιοπιστία μας παραμένουν όροι αδιαπραγμάτευτοι σε κάθε συνεργασία μας.