Ο δικτυακός τόπος “webimage.gr” ανήκει στην επιχείρηση με διακριτικό τίτλο “ΙNTRAMEDIA” που εδρεύει στην Ελλάδα, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Έχει ΑΦΜ :136139373 (αριθμός ΓΕΜΗ: 165616403000) και ανήκει στη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

Η χρήση του ιστότοπού μας είναι δωρεάν. Σκοπό έχει να προβάλλει τις υπηρεσίες της επιχείρησής μας.

Αγαπητέ χρήστη

Με την υποβολή της αίτησής σου στο "webimage.gr" και την χρήση των υπηρεσιών του, αποδέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις τους οποίους έχει θέσει η επιχείρηση ‘INTRAMEDIA’ και οι οποίοι αναγράφονται παρακάτω. Βεβαιώσου ότι έχεις διαβάσει προσεκτικά και έχεις κατανοήσει τους παρακάτω όρους, διότι η ηλεκτρονική σου εγγραφή στο σύστημά μας με βάση τη νομοθεσία ισούται με την υπογραφή και τη συναίνεσή σου. Αν πάλι δε συμφωνείς με τους όρους χρήσης του site, τότε μην πραγματοποιήσεις την υποβολή της φόρμας.

Υποχρεώσεις χρήστη

Τα στοιχεία τα οποία δηλώνεις κατά την αίτησή  σου στην υπηρεσία αποστολής έγγραφης προσφοράς από εμάς, υποβάλλονται με δική σου ευθύνη αποκλειστικά και με την εγγύησή σου πως δεν αποτελούν απόρρητες πληροφορίες ή προσωπικά δεδομένα που θίγουν τρίτους ή δεν έρχονται σε αντίθεση με νομικούς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Προϋποθέσεις χρήσης

Για να μπορείς να υποβάλεις αίτηση στο site μας και να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες μας πρέπει να καλύπτεις τις εξής προϋποθέσεις:

α. Να είσαι 18 ετών και πάνω
β. Να μην έχει απαγορευτεί από τη διαχείριση του site η εγγραφή σου στο newsletter μας ή τις υπηρεσίες μας
γ. Να μην είσαι ανταγωνιστής του ‘webimage.gr’ και να μην χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες του για να το βλάψεις ως ανταγωνιστής
δ. Να διατηρείς έναν και μόνο λογαριασμό τη δεδομένη στιγμή
ε. Να έχεις πλήρως τη δυνατότητα να εναρμονιστείς με τους συγκεκριμένους όρους χωρίς αυτό να παραβιάζει οποιαδήποτε άλλη δέσμευσή σου σε τρίτους
στ.Να μην παραβιάζεις δικαιώματα του ‘webimage.gr’ όπως η πνευματική ιδιοκτησία, τα δικαιώματα από εμπορικά σήματα ή αποκλειστική χρήση
ζ. Να συμφωνείς ότι η χρήση των υπηρεσιών μας θα γίνει με εξοπλισμό, προγράμματα (software) και πρόσβαση στο ίντερνετ που έχεις εξασφαλίσει με δικούς σου πόρους

 

Δικαιώματα χρήστη

Τα στοιχεία σου και οι πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή σου στην υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων του ιστότοπού μας ή την έγγραφη προσφορά μας, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσεις να διαγραφούν μόνιμα από το σύστημά μας ή απλά να τροποποιηθούν. Ειδικά για το newsletter και πιθανή εγγραφή σου σε αυτό,περιλαμβάνεται σχετικός σύνδεσμος αποεγγραφής σε κάθε ενημερωτικό email που θα λαμβάνεις από εμάς. Τα μόνα στοιχεία τα οποία σου ζητούνται είναι το όνομα και το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο (email), για την ορθότητα και κυριότητα των οποίων είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος. Τα στοιχεία που σου ζητούνται στη φόρμα επικοινωνίας προκειμένου να αιτηθείς προσφοράς, συλλέγονται με αποκλειστικό σκοπό την αποστολή της έγγραφης προσφοράς μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Και αυτά τα στοιχεία, μπορούν ανά πάσα στιγμή να διαγραφούν μόνιμα από τον ιστοτόπό μας με ένα απλό αίτημα μέσω email που μπορείς να μας στείλεις.

Αν θεωρείς ότι έχεις το δικαίωμα ή είσαι υποχρεωμένος να στραφείς δικαστικά εναντίον της επιχείρησης ‘INTRAMEDIA’ και της πολιτικής απορρήτου που ακολουθεί, συμφωνείς να μας παρέχεις με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και την αιτία εγγράφως 30 μέρες τουλάχιστον προτού κάνεις οτιδήποτε, προκειμένου, μολονότι μπορεί να μην υποχρεούμαστε, να προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κατάσταση και να σε αποκαταστήσουν.
Ως διεύθυνση επικοινωνίας ορίζεται το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή άλλως τα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην αρχή του άρθρου αυτού και αφορούν την επιχείρηση "INTRAMEDIA".