4 βήματα επιτυχίας
Η διαδικασία για την κατασκευή του δικού σας site αποτελείται από 4 μόνο βήματα.
Είναι 4 βήματα που οδηγούν προς την επιτυχία σας και τη καταξίωσή σας στο χώρο του internet.
4 βήματα γρήγορα,αξιόπιστα,αποτελεσματικά και σίγουρα. Ας τα δούμε λοιπόν...

Εκπρόσωπός μας επικοινωνεί μαζί σου για τις λεπτομέρειες.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης και την καταβολή εκ μέρους σας της απαραίτητης προκαταβολής, εκπρόσωπός μας επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για να οριστικοποιηθεί τηλε - ραντεβού μέσω των δωρεάν δημοφιλών μέσων του Skype ή του Viber.

Παράλληλα με τη χρήση του επίσης δωρεάν δημοφιλούς προγράμματος Teamviewer (για την εγκατάσταση του οποίου σας κατευθύνουμε εμείς) ο εκπρόσωπός μας θα σας κάνει επίδειξη στο δικό σας υπολογιστή μεταξύ των προτύπων εμφάνισης που θα έχει το δικό σας site. Με τον τρόπο αυτό, όσον αφορά την κατασκευή site για εσάς, θα έχετε ο ίδιος επιλέξει την εμφάνιση που ταιριάζει περισσότερο στο ύφος της επιχείρησής σας αποφεύγοντας αστοχίες και εκπλήξεις που μπορεί να καθυστερήσουν τη συνεργασία μας. Παράλληλα θα συμφωνηθεί και ο τρόπος παράδοσης από εσάς του υλικού (κείμενα και φωτογραφίες) που θα χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό του site.

Για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε για εσάς (δημιουργία site, λογότυπο, διαφημιστικά έντυπα, προωθητικά video, επαγγελματικές κάρτες, Banners) επιλέγετε ανάμεσα σε δείγματα τα οποία ετοιμάζουμε και τα οποία σας αποστέλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για κάθε στάδιο των εργασιών μας έχετε αναλυτική ενημέρωση από εμάς ενώ τηλε-ραντεβού καθορίζονται κάθε φορά που υπάρχει σημαντικός λόγος επικοινωνίας. Με τη διαδικασία αυτή είμαστε πολύ περισσότερο κοντά σας από ότι με τη φυσική παρουσία στα γραφεία μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για όλους μας.