Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας, διαχρονικά. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας εξασφαλίζει την αρμονική πρόσμιξη των συστατικών αυτών και διασφαλίζει την επιτυχία του πελάτη της.

Υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική λαϊκή παραβολή σε μορφή ανέκδοτου που όμως είναι εξαιρετικά εύστοχη και δεικτική:

'Κάποτε μια μεγάλη βιοτεχνία έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά λόγω ενός ηλεκτρολογικού black out. Πανικόβλητος ο ιδιοκτήτης και φοβούμενος τα χειρότερα, κάλεσε έναν τεχνικό για τον οποίο είχε ακούσει τα καλύτερα λόγια.
Εκείνος ανταποκρίθηκε άμεσα και μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασε στην βιοτεχνία. Άρχισε να εξετάζει τον περίπλοκο ηλεκτρικό πίνακα της επιχείρησης και αφού σύνδεσε 2 καλώδια, το ρεύμα επανήλθε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα'.
Περιχαρής ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας ρώτησε τον τεχνικό για την αμοιβή του. Εκείνος του απάντησε ότι θα του στείλει την επόμενη μέρα το σχετικό τιμολόγιο.
Πράγματι, την επόμενη ημέρα ο βιοτέχνης παρέλαβε το τιμολόγιο συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Σε έξαλλη κατάσταση κάλεσε στο τηλέφωνο τον τεχνικό. Άρχισε να τον κατηγορεί για αισχροκέρδεια και ότι δεν αξίζει η εργασία του τόσα χρήματα επειδή μόνο και μόνο ένωσε δυο καλώδια και του πήρε λίγα μόλις λεπτά για να το κάνει.

Ο τεχνικός  τότε, με ήρεμο τόνο, του απάντησε τα εξής:
"Πράγματι έχετε δίκιο. Τα 1.000 ευρώ δεν είναι ένα αμελητέο ποσό. Θα μπορούσε όμως να είναι κατά πολύ μεγαλύτερο για εσάς και  θα σας εξηγήσω το λόγο. Αν είχα καθυστερήσει να έρθω, η παραγωγή σας θα είχε σταματήσει για ώρες ή και μέρες ακόμα, ζημιώνοντας την επιχείρησή σας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Επίσης αν δεν γνώριζα ποιο ακριβώς καλώδιο είχε αποσυνδεθεί και χανόμουν μέσα στον περίπλοκο πίνακά σας, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα βραχυκυκλώματος ακόμα και φωτιάς ή έκρηξης, καταστρέφοντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος της επιχείρησής σας.
Η επαγγελματική μου όμως ευσυνειδησία και η εμπειρία μου, δεν μου επέτρεψαν να υποπέσω σε κανένα από τα ανωτέρω λάθη.
Ως εκ τούτου, η ανάλυση της χρέωσης έχει ως εξής:
1 € για την εργασία μου και 999 € για την άμεση ανταπόκριση και την αξιοποίηση της εμπειρίας μου προς όφελός σας. Παρακαλώ όπως με εξοφλήσετε το συντομότερο δυνατό."

Η κατασκευή ενός website, οι παραμετροποιήσεις ασφαλείας τόσο των ιστοσελίδων όσο και του περιβάλλοντος φιλοξενίας (server), η αδιάλειπτη λειτουργικότητά του και η συντήρηση, αποτελούν μια εξειδικευμένη και απαιτητική εργασία που έχει χρονοδιαγράμματα, περιπλοκότητα και απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση και ενημέρωση σε θέματα web design και internet γενικότερα.
Κάθε καλαίσθητο και επιτυχημένο επαγγελματικό site, έχει στηριχτεί επάνω σε αμέτρητες ώρες μεθοδικής εργασίας, προγραμματιστικής εμπειρίας και συνέπειας στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και των προθεσμιών.
Το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει σε χρόνο και χρήμα για τον πελάτη. Ένα μικρό κενό ασφαλείας στο περιβάλλον φιλοξενίας για παράδειγμα μπορεί να "ρίξει" το site για μερικές ώρες ή και ημέρες ακόμα. Μια λάθος ρύθμιση στο google adwords ή την καμπάνια του facebook μπορεί να δαπανά άστοχα τον προϋπολογισμό του πελάτη.
Σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον η επίτευξη των στόχων μιας διαφημιστικής καμπάνιας μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Η εμπιστοσύνη προς την webimage εξασφαλίζει ότι δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος κατά την κατασκευή ενός site, ότι θα τηρηθούν οι χρόνοι παράδοσης, και ότι θα υπάρχει διαρκής και έγκυρη υποστήριξη όταν και εφόσον απαιτηθεί.